5/01/2012

1 MAYIS TATİLİ OHHHHH MİS MİS:))


Sabah kaktım ve güne canım ciğierim kuzenim Çilemimle kahvaltı ederek başladık.Kahvaltı ,arkasından kahve,arkasından muhabbet sonra hadi kalk gidelim havanın dışarının tadını çıkaralım derken attık kenidimizi yollara parklara.













 Doğal Parka gidip birazda çekim yaptık.Bol oksijenli yeşil dolu huzurlu bir yerdi.Negatif enerjiye toprağada verdik mi.

Dopdolu pozitif olup düştük yollara yine ve çokk uzun zamandır medeniyetten uzak olan ben piyasa içine karıştık.Ben bayıldığım Özsüt tramisusunu yerken Çilem limonlu cheesecake 'ini yedi ve arkadaşlarla buluşuldu.


Kahve muhabbet derken kocada akşama arkadaş yemeğinde Çileme kısıra gidildi böyle ailecek cümbür cemaat yedik kısırımızı ettik dansımızı.Dans derken Bizim Rüzgar bebek sıpası yemek yesin diye karşısına geçip göbek attık:)))Ve veda vakti geldi saat 10 ve bir mutlu sona gelindi.Evli evine köylü köyüne......

15 yorum:

Fido dedi ki...

artistik pozlarını yerim senin maykimmm :) ye ye sen o tiramisuları,ye de kıyafetlerinin hiç birisi oolmasın da gardrobunu yenileyelim..ihahaha :))

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

ben yenı kesfettım senı
gulsune ve saclarına bayıldım ya masallah :)

mismet dedi ki...

fido;ya dem öle deme fidooooo ya ben eskisi gibi çok yeyip kilo almayım ya nolusunnnn lütfen evren bu mesajımı kabul etsinnn.Hayatımda ilk kez 57 yi gördüm artık sevmiyorum bu rakamıııı.ama o tramisudan 4 tane olsa yine yerdimmm:)))sen beni bölede sev emiii frikommm:))

Kova kadınıyım ben;ahahah çok teşekkürederimm .Hoş geldin sefalar getirdin bloğuma.Bu içtenliğini çok sevdim kova kadını dur bende geliyorum hemen sana:))

theM.A.D.creationist;merciiiii;))

Claireta Teressa dedi ki...

just found your blog.
love it! really love it! followed!
mind to follow back my blog?

♥,
claireteressa.blogspot.com

U.T dedi ki...

yiyin yiyin bir daha mı geleceksiniz dünyaya her bedenin güzelliği var :))))

bu sene renkli jeanler herkese çok yakışıyor.çok yakışmış sana.ayakkabıyla jean aynı renk kombinlemeyecektin ama neyse :))gülüşün güzel 100 üzerinden 500 veriyorum :))

Blogger Bolat dedi ki...

Ne giysen yakışıyor, kırmızı da yakışmış :)

Unknown dedi ki...

bebeim çok tatlı olmuşşun her zmanki gibi...havalar bu kadar sıcak ha oralarda ? şöyle söyliyeyim, burda bugün buz... :)istanbulun hiçbişeyi belli diilki havası belli olsun :) en önemli soruya geldim şimdi? saçların fönlü mü?kendi saçın mı?

saçlarından dertli gözde :)

http://gozdenin-gozunden.blogspot.com/

mismet dedi ki...

umar;ahahaha dimi can boğazdan gelir diyorum bende.bu arada ayakkabı ve jean niye öle diyosun ben sevdim.yorumun için mersiiiii:)))

bolat;ay çok teşekkürederim efendimmm;))

gözdenin gözünden;Yawyummm nerde ben de düz saç.fön o saçlar kuşum.Ama senin saçlard çok güzel hatta en son yorum yaptığım saç modelin sana çok ama çok yakışmıştı.ona devam bence.çok öperimmm tatlımm;)

MadamB Fashion dedi ki...

Çok güzel çıkmışsın :) Aklım tatlılarda kaldı biraz tabi o ayrı
madambfashion.blogspot.com

Duygu Senyurek dedi ki...

Canim narcicegi cok ama cok yakismiss en sevdigim renk:) muckss

selma dedi ki...

bende ayakkabı bakıyodum:) yok ki sırf ayakkabılara yazlıklara falan yoğunlaşmış bi blok, kimsenin aklına gelmiyo heralde..

! the Fleurs dedi ki...

Bloguna simdi rastladim :) Cok tatli cikmissin fotograflarda :) Sac rengini sevdim ve outfitinide ;)

Bende bana beklerim

http://bouquet-defleurs.blogspot.de/

GüzelGül dedi ki...

kirmizi beyaz uyumuna bayilirim cok cici görünüyorsun

Mein Blog/Blogum

U.T dedi ki...

mismet hanımlarda gözükmüyor bayadır ? :) hoohohoo uyanın hanfendi çiçek böcek canlandı siz hala 1 mayıs işçi bayramındasınız :))

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

çok güzel çok tatlı kareler bunlar canım, ama senin rengin bence kızıl tonları değil ;)