3/06/2012

CANON 500D Mİ 550D Mİ YARDIMMM

Arkadaşlarbir kaç gün  içinde bu iki makinadan birini alacağım ama hangisi olur bilemiyorum CANONCULAR ne olur  acil yardımınıza ihtiyacım var.Bana yardımcı olabilirmisiniz?Siz hangsini tavsiye edersiniz?

7 yorum:

Fido dedi ki...

yanında verdikleri lensleri ve fiyatlarını da yazsan daha iyi olur kuzu,ona göre değerlendirilir ;)

minikkus dedi ki...

şimdi öncelikle bebitom, 550d 500d den sonra çıkmış bi model oldugu icin tabiki de teknolojik anlamda daha kapsamlı ve yeni. ama 550d'nin de üzerinde 600d var. hata bu aralar 650d bile cıktı yada cıkmak üzere:)
yanlarında verdikleri lensle pek randıman alınmıyo, o yüzden onu çok sallama derim. yani derinlik hissi olsun, netlik fluluk olayı olsun istiyosan o etkiyi alabilmek icin bi 50mm yada 85 mm lense ihtiyacın da olacak. yani onu da hesaba katmalısın. ben olsam, 600d'nin 550d'den tek farkı bildigim kadarıyla ekranının katlanabilir olması. buda olmasa da olur. o yüzden 500d yerine 550d almanı öneririm ;) çok uzadı bu yorum, oldu görüşürüüüüz :))

fuly dedi ki...

fiyat farkı çok yoksa 550 al derim. ama çok yoksa eğer açıkçası içine hangisi daha çok siniyorsa onu al sonuçta ara gülerin dediği gibi "en iyi makineye sahip olan en iyi fotoğrafı çekseydi en iyi daktilosu olan en iyi kitabı yazardı" :)
bi diğer önerme de aralarında çok büyük fark yoksa teknik açıdan, 500 al lense yatırım yap. Yani fotoğraf makinası almak çok değişkenli bi konu :)) içinden hangisi geliyosa onu al memnun kalırsın her türlü

Unknown dedi ki...

ah canim bende ayni dertdeyim...
sana yazilan cevaplari bende okumaliyim :-))

blogunu izlemeye aldim canim...

sende buyur gel istersen sevinirim...

sevgilerle
:-)))

mismet dedi ki...

yemekheyecanı,ahh cnmmm ben aldım sonunda canon 550d.28inde elimde olacak inşallah heyecanla bekliyorum seninde başına diyorum çok öpüyorum.

U.T dedi ki...

nikoncuyum malesef :)

Kuzununannesi dedi ki...

nıkon aldım cok utluyum :) yardım edemeyecegım..ama sunu bılıyorum..nıkon efsanedır dedıler nıkon aldım...bu bır gercek canoncular ve nıkoncular varmıs:))) ne laırsan al sevgıyle askla kullan ...