7/29/2012

Leylek Leylekkk Geliyorrrrrrr:))

      
     Çok ama çok mutluyum. Sonunda benimde karşılıksız seveceğim,gecelerimi feda edeceğim,
niye daha önce yapmamışım diyeceğim,o hasta olduğunda çok üzüleceğim ama Allah'ın bana sonsuz bir güç verip her daim başında olacağım,o mutlu olduğunda gözlerinin içine bakarken gözlerimin dolacağı,o ağladığında üzüldüğünde başını yaslamak istediğinde herzaman sorgusuz sualsiz kollarımı açacağım,sırası geldiğinde gerçektende giymeyip giydireceğim yemeyip yedireceğim hayatımın çoğu dönemini onun ahlaklı ,merhametli,güzel huylu ,vijdanli mutlu bir birey olması için adayacağım,ilk başlarda yumuk yumuk elleri,badem gözleri,minik ayakları,kelebek dudakları ,fındık kadar bir burnu olan öncelikle Allah'ın izniyle bir evladım olacak.
          Henüz 10 haftalık.Bir an önce Karnımın kocaman olmasını ve bebeğimin içimdeki hareketlerini hissetmek istiyorum sonrada kollarıma almak istiyorum.
          İlk öğrendeğim zaman yani testin sonucunu ilk gördüğün zaman o andan itibaren sabaha kadar her gözümü açtığımda Allah'ım ne olur sağıklı olsun eli kolu bacağı içi dışı heryeri başka bir şey istemiyorum diye dua etmiştim.Demek ki annelik o andan itibaren başlıyormuş.Şimdi hayatımı ona göre yaşıyorum hatta hem babası hem annesi ikimiz de hayatımızı içimdeki bu meleğe göre yaşıyoruz.Bizim meleğimiz biraz nazlı nerdeyse tam 3 haftadır yatıyorum.Şu 1,5 ayıda atlatırsam meleğim dahada güçlenecek.Bu süreç içinde bana sonuna kadar destek olan eşime bir taneme minnetarım.Her an yanımdaydı yediğim yemekten yattığım yataktan ,meyvemden ,beslenmemden,çamaşırımdan yıkamasından asmasından ,ev temizliğinden herşeyden kendi sorumluluğu seve seve üzerine aldı ve beni bir an yalnız bırakmadı .Ne şanslıyız meleğimle ben.Sağol babası büyüyünce bunları anlatacağım bebişimize:)
        Yakında sizinle tanıştıracağım bu nazlı meleğimi.Özleyin bizi olur mu?

15 yorum:

pembe mor alg dedi ki...

neden özliyelm kuzmmm yazmıcak mısın yani ne demk bu takılırım ama ben buna ay ay takip edelim bizde onu nolurrr
zaten ilk duyduğumda nasıl mutlu oldm yaa
canm melekm benmm

Fido dedi ki...

valla daha şimdiden hepimizi maymun etti Ayhan Şan,en çok da Enis'i..ahahah.. hadi gelsin de mıncıralım iki,evet ya bi de karnın büyüsün yoksa ben hala inanamayacağım galiba :)) Mehti bebek bi de vijdanlı değil de vicdanlı olsun kız,ne dersin? :))
seviyorum ikinizi de veledinizi de :))

darkolivee dedi ki...

ayy tatlım ne güzel bir haber buuu
çok sevindimm
allah sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip etsin inşallah

sevgiler

U.T dedi ki...

Çok mutlu oldum yahu :))

Hadi bakalım sanırım blogun bundan sonraki gidişatı baby üzerine şekillenecek.Okuruz bir şeyler öğreniriz artık :)

Tebrikler...
Allah sağlık sıhhat versin.

ayca dedi ki...

ayyyy çok sevindim ne mutlu allah isteyen herkese versin mehtapcım. ama bebişle tanışana kadar seni özlemek istemiyoruz. deneyimlerini yaz bize belki yarın bizim de işimize yarar. hoşçakal :)

Followupfashion dedi ki...

Hayırlısıyla gelsin inşallah;)Tebrik ederim canım;)

yeni hayat dedi ki...

gelin mismeti çok beğenmiştim hamile mismeti sabırsızlıkla bekleyeceğim hadi karnın büyüsün:)) çok güzel bir haber, şans getirsin size;)

Grace Happy dedi ki...

mukemmel bır haber saglıkla gelmesı dılegı ıle

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Ben biliyordum diye pislik yapabilir miyim mümkünse:)) Leylekler bana önceden söylemişlerdi, paketimiz var diye! Yalnız bir noktada yanılıyorsun canım, annelik dönemin henüz başlamadı, sen şu anda olsa olsa taşıyıcı gebelik dönemindesin! İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın da ebein şeyini görürsün en kısa zamanda:)))))))

Unknown dedi ki...

ne güzel anlatmışsın,demekki doğurduğunda klavyeyi yersin sen :)
maşallah size hadi ayrıntılarla aydınlat bizi,hamilelik ve beslenme gibi:) babayada kocaman bi alkış:)

Chilek dedi ki...

çok ama çok mutlu bir haber bu ben Fidomla konuşurken kulklarını çınlattık. Hayırlısıyla gelsin inşallah:)

minikkus dedi ki...

allahım yaaa, senin o heycanını, o kalp kıpırtılarını yerim! bu muhteşem haberi, henüz daha sen bile yeni farketmişken benimle paylastıgında, sanki benim olacakmış kadar şaşırmış ve sevinmiştim. şimdi düşünüyorum da, cok da farklı bişey degil aslında, yegenim birken iki tane olcak artık.
hadi büyü artık, kocaman ol, sonra da pırtlat bebişini, gelip sevelim okşayalım ısıralım onuuuu ^_^
allah saglıklı nurtopu gibi bi tız cocugu nasip etsin sana, o elbiseyi baska türlü giydiremeyiz cünkü hehe :P

mismet dedi ki...

herkese bir sürü bir sürü teşekkürler.İnşallah bu duyguyu yaşamak isteyen herkes yaşar.
yorumlara tek tek cevap vermek istedim ama malesef eve gidince bayılıp yatıyorum.iş yeride çok yoğun hepinizi öpüyorummmm:))

Seda Maç dedi ki...

Nekadar güzelllll =) darısı olmayanların başına tabi önce bana bi koca lazım :D
sevgilerr :* :-)

zeys dedi ki...

ınternetsız kaldıgım gunler boyunca neler kacırıcaktım allahtan twıtter var:)telefondan bakamadıklarıma twıtterdan ulastım:) canım saglıkla sıhhatle mutlulukla alın bebıskonuzu kucagınıza! bır omur boyu da mutlu olun