1/31/2012

DEĞİŞİM ŞART

 Birşey böyle aklıma düştümü eyvah.Allem eder kullem eder yaparım.Bu saç boyatmada bunlardan biri.Aklıma düştü ya bikere saçlarımı gittim boyattım.OHHHH canıma deysin.



İlk cesaretimi 4 yıl önce sergiledim. Birgün Ogüzelim Rapunzel saçlarımı evde sıkılıp utururken birden halama HAdi saçıma röfle yapalım dememle boyama başladık.Benim uçuk kaçık halama Dur diyene çok ayıp.ben Ay halacım vaz mı geçsek dedikçe Otur SAÇ CESARET İŞİDİR dedi ve beni bırakmadı.












Boyadık mı biz saçları güle oynaya ahahahahha çok eğlenmiştik ama Sonuç Nuri Alço'ya benzesem bile.
Ertesi gün hoppp kuaföre saçlar açıldı boyandı.Kendimi çok iyi hissettim.









Değişim güzeldir.En azından benim için.Kendimle çok oynarım hatta sık sık eşyalarımın yerlerini değiştirmeye çalışırım.Bazı sabitlerim de vardır bunlar ailem ve dostlarımdır.











          Korkmamak lazım hayat kısa ama dimi.İnsanın içinde hiç bir şey kalmamalı,denemeli,yanılmalı,mutlu da olmalı,hata da yapmalı.İş ki sabitlerini bilmeli sevmeli yaptığından zevk almalı.Kusursuz hiç bir şey yoktur.Kusursuz olacam diye de hayata sadece bakıp kalmamalı.Görmeli yaşamalı.
           O zaman herkese bol renkli değişimli cesaretli bir hayat diliyorum.
            ESEN KALIN,DOSTÇA KALIN
                  KENDİNİZE İİ DAVRANIN:)))



















































12 yorum:

Fido dedi ki...

dostum saçların hep bu boy,bu renk,bu model ve hep düz kalsa!!bunları değiştirmesen olur mu???bunları da sabitlesek dostluklar gibi :))) çooğğh şahane olmuş!!

mismet dedi ki...

fidoland;ahhhh bebişimm bir uzun bir kısa seneyede up uzun oldumu dadından yenmez biliyorum sen kısa halini seviyorsun ama pembe gönlüm sende diyerekten uzundan da vazgeçememmm be fidommm:))

chfashiontrend dedi ki...

çok yakışmış...çok havalı durmuş ayrıca....sevgiler

minikkus dedi ki...

bu renk ve bu model saç sana cok yakışmış, güle güle kullan, uzun yıllar böyle görelim seni tatlı kuzum.
biliyomusun ben de yarınsabah paylasmak üzere değişim konusunda post yaptım, söylemesi ayıp benim de artık perçemlerim var da :)))
değişim iyidir, her türlü rahatlatır insanı, heleki konu saçsa ve kadınsan daha iyi ilaç yoktur :))
öperim beybi *.*

pembe mor alg dedi ki...

bende sarı saçı çok sewiorummm ama esmerm cesaret edemiorum ölmeden yaptrcam
bu arada şahane olmuş ama dieride güzeldi hepsi güzel

Fikriye Filtresiz dedi ki...

Anaaam ne bu ya herkeste bi değişim takıntısı, tamam aferin güzel değişmişsin. Ben de en kısa sürede değişicem ve işe medeni halimle başlıycam yakındır:))

mamba dedi ki...

sizin minnak kuşla burçlarınız aynı olmasın malum bir değişimdir gidiyo bugün ikinizdede:) beybi saçlar biras daha açılırsa daha güzel olucak bence ki zaten iki yıkamada akar istediğim renk olur dikkat edersen kendi isteğimden bahsediyorum ahahaaa:D güle güle kullan cicim:D

mismet dedi ki...

chfashiontrend;çok teşekkürederim cicim beğenilmesi hoşuma gidiyo;)

minik kuş,kuşum serçem kanaryam beğendiğine sevindim az kaldı benim de perçemler yakında geliyoooo.bu arada seninkilerde harika olmuş böle devam et:))

pembe mor alg;kısss pembemm bi kere sen esmer değilsin esmer bana denir.bu arada sap sarı olmasada balyaj attırabilirsin ama düğünü bekle sonra tamam kuzum.sonra beğenmezsin falandır filandır saç yanar boş yere moralin bozulur.çok öptüm seni bu arada hazırlıklar nasıl gidiyor???

Alışveriş danışmanı;ahhaha vallahi reyhan bu evlenemeyen kızlar sana nasıl sövüyodur ha ahahahha .ay keşke bir iki tanesini burdan diyebilsem.kadına bak bulmuşta bunuyo diyeee.kız yazık şu adama şamar oğlan ettin.bu arada şiirimi beğendin mi???

mamba;sarı şekerim ben var ya ben şu bakır rengin her tonunu denedim bacım yapmadığım renk kalmadı hatta en sonunda o rapunzel orjinal saçlarımı okdar işlemden sonra gittim kısssaacıkkestirdim koyu renkyaptım şimdi işte gene heveslendim napayım bakır görünce dayanamıyorum:))yakında her rengi görürsün bende.öptüm seni selvi boylum.

Adsız dedi ki...

renk çok hoş ama enseleri kısalt bence

pembe mor alg dedi ki...

canımmm
bilmem ben nolduğumu bilmiorum:)evet canm ya şu an hç bi rske grmiorum saç uzatmaya devam:)hazırlık yapmıorm ara verdm uzaktan zor;)

mihrace dedi ki...

benimde rapunzel gibi upuzun saçlarım var bende kestirmeyi düşünüyorum düşünürken bu yazını da aklımda bulunduracağım :)

http://mihracestil.blogspot.com/

mismet dedi ki...

mihrace;canım bak şimdi öncelikle şunu belirteyim kikestirdikten sonra önce bir mutlu oluyorsun ama sonra her uzun saç gördüğünde kahroluyosun ama böyle alışıp gidiyosun.bak saçını kestirdikten sonra mutsuz olursan vay ben mismete uydumda böyle oldum.vah vahhhh.:))
ama kesinlikle tavsiye ediyorum değişim güzeldir.